Przeglądając forum napotkałem kilka rzeczy, które można byłoby zmienić. Są to:
ChatBox - wyświetla tylko kilka ostatnich wpisów. Można byłoby zmienić, tak żeby wyświetlał ich więcej i wprowadzić historię wiadomości.
Logo - można zrobić głosowanie, które logo powinno być na stronie.
Temat "nasze kolekcje" - jest to bardzo dobry pomysł, ale troszkę bym go udoskonalił. Otóż można byłoby stworzyć nowy dział np. "kolekcje" i tam każdy z użytkowników zakładał by swój wątek. Pozwoli to uniknąć zaśmiecenia forum.
Dajcie kategorie "Ogólnie o Pegasusie", bo nie wszystko kwalifikuje się tylko do "Gry" oraz "Konsole". ;]
Edit: Dobra nie ważne, widzę że już jest.
Proponowałbym jeszcze zmianę skórki z "DarkRed" na "DarkBlue" . Naprawdę świetnie i profesjonalnie to wygląda, zwłaszcza z logiem.
Ostatnio edytowany przez Slim (2010-02-06 17:25:15)
Kis93 napisał:
Przeglądając forum napotkałem kilka rzeczy, które można byłoby zmienić. Są to:
ChatBox - wyświetla tylko kilka ostatnich wpisów. Można byłoby zmienić, tak żeby wyświetlał ich więcej i wprowadzić historię wiadomości.
Logo - można zrobić głosowanie, które logo powinno być na stronie.
Temat "nasze kolekcje" - jest to bardzo dobry pomysł, ale troszkę bym go udoskonalił. Otóż można byłoby stworzyć nowy dział np. "kolekcje" i tam każdy z użytkowników zakładał by swój wątek. Pozwoli to uniknąć zaśmiecenia forum.
chatbox wyświetla ostatnie 50 postów, historia nie jest możliwa, głosowanie też jest, temat też...
skin zmieniony...
Zgadzam się z Torkiem (xd), takie kategorie by się przydały.
PS: Posada moda jest wolna ? Mogę wskoczyć jeśli to nie problem. :]